Hengekøyetur i Synnerdalen OPP24 AVLYST

Fellestur

Fra dato
19. juli kl. 16:00
Til dato
21. juli
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Topptur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Femundsmarka, Orkelsjøvidda, Budal og Forollhogna, Trøndelag (se kart)
Dette arrangementet er over!

TUREN ER AVLYST

Denne helga skal vi komme tett på naturen ved at vi skal overnatte i hengekøyer innerst i den flotte Synnerdalen. For de som ikke har egne hengekøyer er det også mulig å overnatte i telt. 

Fredag: Samkjøring med privatbiler fra Trondheim kl. 16.00 til Synnerdalen innerst i Budalen. Derfra går vi litt videre innover dalen og finner oss en basecamp for helga. Lager oss et felles kveldsmåltid før vi finner roen i hengekøyer eller telt.

Lørdag: I dag skal vi bestige Forollhogna med sine 1332 moh, som også er an av 24 topper i turkonseptet OPP24. Forollhogna er ikke en typisk topptur som først belønnes etter timer med svette i bratte motbakker, dette er fremfor alt en flott tur i vakker natur fra første skritt. Vel tilbake i basecampen lager vi oss middag i felleskap. 

Søndag: Etter nok en natt tett på naturen går vi en lett tur i Synnerdalen før vi pakker sammen campen og drar tilbake til byen. 

Kart: Norge-serien 10080 Forollhogna 1:50 000.

Pris medlem u/reise kr 400,-

Pris ikkemedlem u/reise kr 650,-

Disse prisene dekker turledelse, samt middag fredag og lørdag. Tørrmat må den enkelte dekke selv.

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Hengekøyetur i Synnerdalen OPP24 AVLYST

TUREN ER AVLYST Denne helga skal vi komme tett på naturen ved at vi skal overnatte i hengekøyer innerst i den flotte Synnerdalen. For de som ikke har egne hengekøyer ...

Kontaktinformasjon: