Toppturer på Fosen OPP24

Fellestur

Fra dato
16. august kl. 16:00
Til dato
18. august
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Telt, Campinghytte
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Nord-Trøndelag (se kart)
Dette arrangementet er over!

Denne helga skal vi besøke hele tre topper på Fosen som er med i OPP24 konseptet. Finnvollheia 675 moh, Dåapma 644 moh og Storheia 600 moh.

Fredag: Avreise kl. 17.00 med minibuss til Silderen Nedre i Verran kommune hvor vi overnatter i telt. Alle må ha meg egen sovepose og liggeunderlag. Gi beskjed ved påmelding om du har eget telt du kan ta med.

Lørdag: Etter en god natts søvn i telt lager vi frokost og smører store matpakker for en lang dag til fjells. Før avmarsj pakker vi sammen telt som legges igjen sammen med soveposer og liggeunderlag i minibussen. Fotturen opp til Finnvollheia er på ca 12 km, vel oppe der går vi rett vest over til Dåapma, ca 6 km før vi går ned til Vargfossen, ca 8 km hvor minibussen står og venter på oss. Totalt blir denne fotturen på ca 26 km. Fra Vargfossen kjører vi til Osen Fjordcamping hvor vi skal overnatte i telt, evt. i campinghytter for de som heller ønsker dette. Felles middag før vi tar natta.

Søndag: Frokost og matpakkesmøring før vi kjører til parkeringen ved Kvernlandsseteren. Følger rødmerket rute t/r Storheia, ca 10 km. Vel tilbake på parkeringen ved Kvernlandsseteren kjører vi tilbake til Trondheim via Namdalseid og Steinkjer.

Kart: Turkart Finnbulin 1:50 000.

Pris medlem m/reise kr 1.500,-

Pris ikke medlem m/reise kr 2.375,-

Minimum antall deltagere: 9

Disse prisene dekker turledelse, transport t/r Trondheim og gjennom hele helga, samt middag lørdag kveld. Tørrmat og overnatting må den enkelte dekke selv

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i:generelle vilkår fellesturer.

 

 

 

 

 

Toppturer på Fosen OPP24

Denne helga skal vi besøke hele tre topper på Fosen som er med i OPP24 konseptet. Finnvollheia 675 moh, Dåapma 644 moh og Storheia 600 moh. Fredag: Avreise kl. 17.00 ...

Kontaktinformasjon: