Vest-Trollheimen med Innerdalstårnet - F

Fellestur

Fra dato
8. august 2019 kl. 08:00
Til dato
11. august 2019
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Hyttetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Tur i de vestlige deler av Trollheimen, i et område preget av alpine fjell og frodige daler.

Innerdalen er kåret til "Norges vakreste dal" og er kjent som fjellklatrernes eldorado. Utsikten fra Bjøråskaret må bare oppleves.

Torsdag: Privatbiler fra Trondheim tidlig morgen til Storlidalen hvor fotturen starter. Ruta tar innover Storlidalen, opp forbi Lontjønna, om Tovatna og ned den trange og frodige Gammelseterdalen. Her følger vi en gammel kløvsti, til dels bratt ned gjennom frodig skog, utover til Kårvatn, selvbetjent, 19 km, 7 t.

Fredag: Ruta stiger jevnt opp til Bjøråskaret og tar bratt ned til Innerdalen og Renndølssetra, betjent, 13 km, 5 t. I Bjøråskaret nyter vi den imponerende utsikten over Innerdalen med ville fjell rundt. Blant de mektige fjellene ses Innerdalstårnet, Skarfjell, Trolla og Vinnufjell.

Lørdag: Topptur til Innerdalstårnet (1450 moh.) hvis været tillater det, ca 6 timer opp og ned. Ny overnatting på Renndølssetra.

Søndag: Vi følger ruta om Langevatnet som går i høyfjellsterreng tilbake til Storlidalen, 22 km, 8 t. Retur til Trondheim om kvelden.

Kart: Turkart Trollheimen 1:50 000.

Pris medlem u/reise kr 4.100,-

Pris ikke medlem u/reise kr 4.820,-

Disse prisene dekker turledelse, tre overnattinger, tre frokoster og niste/påfyll termos, samt  3 middager. Dvs. at første inkluderte måltid er middag torsdag kveld og siste inkluderte måltid er frokost med niste/termos på søndag.

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer.

Vest-Trollheimen med Innerdalstårnet - F

Tur i de vestlige deler av Trollheimen, i et område preget av alpine fjell og frodige daler. Innerdalen er kåret til "Norges vakreste dal" og er kjent som fjellklatrernes eldorado. ...

Kontaktinformasjon: