SignaTUR Trollheimen

Fellestur

Fra dato
5. juli kl. 19:30
Til dato
13. juli
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Signaturtur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

SignaTUR Trollheimen byr på det ene vakre postkortmotivet etter det andre. Du får oppleve Gjevilvassdalen, Innerdalen, Storlidalen, Jøldalen og Folldalen som av mange fjellvandrere er utpekt som noen av Norges vakreste seterdaler. I tillegg byr SignaTUR Trollheimen på spektakulære omgivelser og muligheter for å bestige både Snota og Innerdalstårnet. Som om dette ikke er nok, så byr turen på overnattinger i turistforeningens kvarterer på fjellgårder og ærverdige hytter som alle ble bygd på slutten av 1800- tallet og i begynnelsen av 1900-tallet. Ikke rart at NRKs "Ut i naturen" har laget en rekke TV-program fra denne frodige fjellheimen.

Fredag: Privatbiler fra Trondheim til Gjevilvasshytta,betjent, kveldsmat. Oppmøte innen kl. 19.30.

Lørdag: Opp Gjørdølsdalen, forbi Høghøa og i slakt terreng langs foten av Svarthetta frem til Jøldalshytta,betjent, 20 km, 7 t.

Søndag: Dagens tur til Trollheimshytta, betjent, går over Geithetta med praktfull utsikt til Trollhettas topper og botner, 17 km, 6 t. 

Mandag: Opphold og hviledag Trollheimshytta med med mulighet for topptur til Snota, 1.669 moh, for den som ønsker dette, 22 km, 8 t.

Tirsdag: På turen til Kårvatn Fjellgård, går vi innunder Snota-massivet og gjennom Naustådalen hvor utsikten åpner seg utover Todalen med fjellgården Kårvatn, 24 km, 8 t.

Onsdag: Turen over til Innerdalen er kort i distanse, men høydeforskjellen er stor. Utsikten fra Bjøråskaret mot Innerdalsfjella og Innerdalen djupt nede er noe av det vakreste du kan oppleve, 5 t. I Innerdalen skal vi overnatte to netter på Renndølsetra, betjent.

Torsdag:  Opphold og hviledag Renndølsetra med muligheter for  topptur til Innerdalstårnet, 1450 moh, for den som ønsker dette. 6 t.

Fredag: Mot Bårdsgården Fjellgård, selvbetjent, går turen mellom de praktfulle fjellene etter Innerdalen, 21 km, 7 t.

Lørdag: Siste dagen går turen over til Vassendsetra, selvbetjent, videre langs Gjevilvatnet frem til Gjevilvasshytta, betjent, hvor ukesturen startet og slutter. Middag på Gjevilvasshytta før hjemreise.

Kart: Trollheimen Sør og Nord. Begge 1:50 000.

Pris medlemmer kr 8.510,- u/reise. Pris ikke medlemmer kr 9.230,- u/reise.

Disse prisene dekker turledelse, åtte overnattinger, frokost, niste/termos og middag alle dager unntatt første lørdag hvor kun middag ved ankomst er inkludert. 

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

 

SignaTUR Trollheimen

SignaTUR Trollheimen byr på det ene vakre postkortmotivet etter det andre. Du får oppleve Gjevilvassdalen, Innerdalen, Storlidalen, Jøldalen og Folldalen som av mange fjellvandrere er utpekt som noen av Norges ...

Kontaktinformasjon: