RETT UT går langs Nidelvstien

Fellestur

Dato
9. april 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vakker elvevandring langs Nidelva. Vi møtes på Shellstasjonen på Tempe og går Nidelvstien til Nedre Leirfoss og retur for dem som vil, ellers går det buss fra Nedre Leirfoss. Dette er en fin tur, men den kan være glatt på vinterstid, så ta med brodder eller piggsko. Vi satser på en rast ute underveis, hvis været tillater det. Ta med sitteunderlag, varmt å drikke og noe å spise.

NB husk brodder eller piggsko.

Oppmøte: Vi møtes på Shellstasjonen på Tempe. Det er busstopp Valøyveien, flere busser stopper der, bl a buss 46, se atb.no. Mulighet for parkering ved K.Lund. 

Varighet: 3 timer

Lengde: 6-7 km 

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer. Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

 

RETT UT går langs Nidelvstien

Vakker elvevandring langs Nidelva. Vi møtes på Shellstasjonen på Tempe og går Nidelvstien til Nedre Leirfoss og retur for dem som vil, ellers går det buss fra Nedre Leirfoss. Dette er ...

Kontaktinformasjon: