RETT UT går Saupstadrunden

Fellestur

Dato
13. februar kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Saupstadrunden er en nærtur gjennom Saupstad, Kolstad og Huseby-området på ca. 3,3 km. På turen vil vi gå langs bydelens karakteristiske hvite borettslag og grønne omgivelser. For mer info se her: https://www.ut.no/tur/2.21350/

Oppmøte: Kl 17.30. Saupstadsenteret utenfor  Saupstad Frivilligsentral/Biblioteket. Buss nr 4 går til Saupstadsenteret relativt ofte. 

Varighet: 2-3 timer

Lengde: 3,3 km

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

RETT UT går Saupstadrunden

Saupstadrunden er en nærtur gjennom Saupstad, Kolstad og Huseby-området på ca. 3,3 km. På turen vil vi gå langs bydelens karakteristiske hvite borettslag og grønne omgivelser. For mer info se ...

Kontaktinformasjon: