RETT UT går trugetur til Sjølberghytta

Fellestur

Dato
12. februar kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Trugetur fra Gramskaret til Sjølberghytta

Se Bymarka på en annen måte. Idag går vi i et nytt område med truger på beina. Du trenger ikke å ha noe erfaring fra før. Vi går Gramskaret, følger stien til Langdalen, går opp hele Langdalen, krysser stien til Geitfjellet, går til Sjølberghytta og tar en pause der. Går samme vei tilbake til stien til Geitfjellet - vi går en annen rute nedover til Gramskaret enn den vi kom opp.

Du kan leie truger på TTs turbutikk i Sandgata 30. for kr 50,- for et døgn. Husk å ha med staver selv på turen.

Oppmøte: Gramskaret parkering. Gramskaret parkering ligger i Gamle Bynesvei (Tømmerdalsveien) ved Golfbanen rett etter Møllebakken veien.

Buss nr. 18 til Schiøtz vei, gå omtent 15 min opp Møllebakken, rett etter at den blir til Gamle Bynesvei (Tømmerdalsveien), ligger Gramskaret parkering til venstre. 

Varighet: Ca. 3 timer.

Lengde: ca 5 km tur/retur.

Om RETT UT - turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT - turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid, tirsdager kl. 11.00 og turer på kveldstid, onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har arrangert turer på Ladestien, til Geitfjellet, Liaåsen i Estenstadmarka, Solemsvåttan, Grønlia, beversafari langs Teisen- og Baklidammen, måneskinnstur til Elgsethytta, båltur  og mye mye mer. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer sentrumsrunden langs Nidelven.

Alle RETT UT - turer er gratis og uten påmelding.

 

RETT UT går trugetur til Sjølberghytta

Trugetur fra Gramskaret til Sjølberghytta Se Bymarka på en annen måte. Idag går vi i et nytt område med truger på beina. Du trenger ikke å ha noe erfaring fra ...

Kontaktinformasjon: