Femund-Røros i kano

Fellestur

Fra dato
16. august 2019 kl. 16:00
Til dato
18. august 2019 kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Padletur, Helgetur, Femund, Kano
Arrangører
DNT ung Trøndelag, Nord-Trøndelag Turistforening , Trondhjems Turistforening
Turområde
Femundsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med DNTung Trøndelag til de berømte tømmerrennene i Femund! Rolige vann, tømmerrenner og elvestryk. Kanoturen i Femundmarka er variert og vakker. Vi bor i telt, bader, slår leir og koser oss. Husk å pakke tingene dine vanntett, for her det er ingen garanti mot å hvelve!

Vi kommer til å padle fra Sørvika på Femunden til Røros sentrum. Dette er den mest populære padleruta på Femunden. Vi padler via elvestryk, tømmerrenner og mange små vann med øyer rundt omkring.

Dette blir først og fremst en koslig og sosial tur i vakre omgivelser. Overnatting skjer i telt eller under åpen himmel og vi lager maten selv. Vi stiller med telt, primuser og kanoer.

Du trenger ingen forkunnskaper i padling av kano. På kveldstid kan vi finne på diverse aktiviteter som slakkline (gå på line), klatring i trær, spill og kikke på stjernehimmelen.

Nødvendig utstyr:
Vanntette og varme klær med et eller flere skift, ullgenser, sokker osv. Eget spiseutstyr, fat, skje, gaffel ol. Sovepose og liggeunderlag Badetøy Rull med søppelsekker for vanntett pakking. NB! Alle klær, sovepose, elektronikk må pakkes 100% Vanntett! Du kan ta 2 stk. søppelsekker, presse ut lufta, og sette på teip eller snøre. Vær forberedt på hvelv med kano.

Sted: Femunden

Aldersgrense: 16 år

Pris medlem: kr 800,-
Pris ikke-medlem: kr 1450,-
Prisen inkluderer inkluderer felles middag, transport, kanoleie, telt og primuser.

Avgang fra Trondheim med tog kl 16:15 fredags ettermiddag. Ankomst Trondheim søndag ca kl 19:00.

Velkommen til en opplevelsesrik tur på fantastiske Femunden!

 

 

 

Femund-Røros i kano

Bli med DNTung Trøndelag til de berømte tømmerrennene i Femund! Rolige vann, tømmerrenner og elvestryk. Kanoturen i Femundmarka er variert og vakker. Vi bor i telt, bader, slår leir og ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT ung Trøndelag
  • Tlf. 73924200
  • E-post: post@tt.no