Friluftsskole 1.-5. juli

Arrangement

Fra dato
1. juli kl. 08:30
Til dato
5. juli kl. 15:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Rønningen, Friluftsskole, 5-7-Klasse, Hverdagsfriluftsliv
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trondheimsmarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Lær deg alle Lars Monsen triksene og mye mer i løpet av 5 aktive, sosiale og morsomme dager i bymarka.

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom mellom 10–13-år. Målet med friluftsskolen er å skape et positivt og lystbetont ferietilbud i nærmiljøet som skal legge grunnlag for varige friluftsvaner. 

Program for uken:

NB! Oppmøte hver dag i Granåsen kl 08:30, henting samme stedt kl 15:30.

mandag: Vi begynner med noen enkle naveleker på parkeringsplassen, innen vi går samlet til leirstedet. Når vi kommer frem lager vi felles lunsj på bål. Resten av dagen bruker vi på å riggge opp leirplassen. Hvis det blir tid, legges det tilrette for opplæring i bruk av øks, kniv og sag. Felles nedtur til parkeringsplassen.

Tirsdag: Fokus for dagen er allemannsretten gjennom quiz og lek. Vi kommer også til å bruke en del tid på å planlegge ekspedisjonen på onsdag.

Onsdag: Vi drar på ekspedisjon gjennom Bymarka! Det blir lagt opp til bruk av offentlig transport til ekspedisjonens startsted samt tilbake igjen fra andre siden av Bymarka.

Torsdag: Dagens hovedlæringsmål er kartopplæring. Vi går derfor med en spennende omvei til leirplassen og besøker flere karttegn på veien. Bading og fisking blir det også god tid til. Frivillig overnatting på Rønningen i lavvo for de som ønsker.

Fredag: Vi avslutter med ulike lagkonkurranser, lek og morro.

NB! Endringer i programmet kan forekomme på grunn av vær og forhold.

Bli med på sommerens store opplevelse du også!

Sted: Rønningen i Bymarka
Pris:
Kr 500,- for DNT-medlem/kr 750,- for ikke-medlem, inkl. lunsj alle dager.  

Prisen inkluderer lunsj alle dager, opplæring i friluftsliv, diplom ved gjennomført friluftsskole og transport til og fra ekspedisjonen. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

 

 

Friluftsskole 1.-5. juli

Lær deg alle Lars Monsen triksene og mye mer i løpet av 5 aktive, sosiale og morsomme dager i bymarka. Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: post@tt.no