Newtoncamp 10-12år Storerikvollen 1.-5. juli

Arrangement

Fra dato
1. juli kl. 08:00
Til dato
5. juli kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Sylan, Newtoncamp, 5-7-Klasse, Dntskolefri
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trollheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Storerikvollen som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells.

Dagene tilbringes ute mellom frokost og middag hver dag, og gjerne om kveld også. De fleste dager drar vi på en liten fjelltur, men gir oss god tid underveis til å undre oss over det som finnes rundt oss. Vi legger inn lange stopper med ulike leker eller realfagsaktiviteter, og aller helst en kombinasjon av de to sistnevnte.

Program for newtoncamp uka:

Mandag: Felles bussreise opp til Sankåvika. Herfra går vi i samlet flokk inn til hytta. Det er ca 4 km å gå, og hver deltaker må selv bære sin egen bagasje. Vell fremme blir det innlosjering og bli kjent leker. Gjennom hele dagen og kvelden legger vi opp til ulike aktiviteter og leker som f.eks mafia, robotleken, fotleken og stratego.
Tirsdag: Vi går tur til hengebrua hvor vi fisker i kulpene og
bruker ellers dagen på å insektskattejakt. Gjennom hele dagen og kvelden legger vi opp til ulike aktiviteter og leker som f.eks mafia, robotleken, fotleken og stratego.
Onsdag: Denne dagen går vi retning Sverrige. I løpet av dagen finner vi også tid til å lage samt skyte opp en kjemirakket samt ulike leker.
Torsdag: Aktivitetsdag på sandstranden med kanopadling og lagkonkurranse og ulike newtonutfordringer som slipp et egg fra skrenten uten å knuse det og flygende poteter. Kvelden brukes til newtonquiz og leker.
Fredag: Lagfinale i sammenheng med aktivitetsdagen, før rydding og hjemreise.

NB! Dette er grovprogrammet. Endringer vil forekomme etter vær, forhold og deltakerne sine forutsetninger for å oppnå en best mulig campuke.

Bli med på sommerens store opplevelse du også!

Sted: Storerikvollen i Sylan

 

Pris: Medlem kr 3.200,- og ikke medlemmer kr 3.800,- 

 

Prisen inkluderer transport tur / retur Sankåvika fra TT-kontoret i Sandgata 30, alle måltider på hytta, overnatting osv. Godis og lignende må hver enkelt ta med selv. Det er oppmøte på TT-Brygga fra morgenen av på mandag, og så returnerer deltakerne til TT-Brygga fredags ettermiddag omkring 16:00. Det er med egne ledere som følger deltakerne hele tiden og gjennomfører aktiviteter underveis på campen.

Mer informasjon sendes til de påmeldte.

Newtoncamp 10-12år Storerikvollen 1.-5. juli

Bli med på sommerens kuleste fjellferie! Med Storerikvollen som base, kombinerer vi forskerglede med turglede og lager en sosial, lærerik og spenstig uke til fjells. Dagene tilbringes ute mellom frokost og ...

Kontaktinformasjon:

  • Trondhjems Turistforening
  • Tlf. 73 92 42 00
  • E-post: post@tt.no