Dovrefjell med Storskrymten OPP24 - F

Fellestur

Fra dato
30. august 2019 kl. 06:00
Til dato
1. september 2019
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Helgetur, Hyttetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Dovrefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi tar turen til Dovrefjell og går blant Midt-Norges høyeste fjell, med bestigning av Trøndelags høyeste fjell, Storskrymten som et høydepunkt.

Fredag: Vi kjører privatbiler fra Trondheim tidlig morgen til Hjerkinnhus hvor vi tar skyttelbuss inn til Snøheim. Derfra langs merkaruta på vestsida av Snøhetta frem til Åmotdalshytta, selvbetjent, 7 timer, 19 km. 

Lørdag: I dag skal vi bestige Trøndelags høyeste fjell, Storskrymten (1985 moh) som også er en av 24 topper i turkonseptet OPP24. Fra hytta gås 6 km vestover retning Grøvudalshytta før vi går nordover opp dalen og sikter oss inn på sørryggen mot toppen, ca 22 km t/r Åmotdalshytta hvor vi overnatter en natt til.

Søndag: Følger merkaruta nord for Snøhetta som etter kommer inn på stien i fra Reinheim frem til Snøheim. Derfra skyttelbuss tilbake til bilene på Hjerkinnhus. Tilbake i Trondheim på kvelden.

Kart: Turkart Snøhetta 1:50 000.

Pris medlem u/reise kr 1.645,-

Ikke medlem u/reise kr 2.365,-

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer  

Dovrefjell med Storskrymten OPP24 - F

Vi tar turen til Dovrefjell og går blant Midt-Norges høyeste fjell, med bestigning av Trøndelags høyeste fjell, Storskrymten som et høydepunkt. Fredag: Vi kjører privatbiler fra Trondheim tidlig morgen til Hjerkinnhus ...

Kontaktinformasjon: