Introduksjonstur til sommerfjellet - F

Fellestur

Fra dato
5. juli 2019 kl. 16:00
Til dato
7. juli 2019
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Hyttetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Sylan / Bealjehkh, Trøndelag (se kart)
Dette arrangementet er over!

Har du lyst å gå fra hytte til hytte, men er usikker på hvordan systemet fungerer? Da er dette noe for deg. Turen går innom vakre Roltdalen i Sylan. Vi overnatter både på selvbetjente Ramsjøhytta og betjente Schulzhytta. Turleder kommer med gode turtips underveis.

Fredag: Buss/maxitaxi til Skarpdalen. Kort tur inn til Ramsjøhytta, selvbetjent, 3 km, 1 t. Her blir vi introdusert for en av DNT-Norges vanligste hytteform, nemlig den selvbetjente hytte.

Lørdag: Lett tur til Schulzhytta,betjent, hvor vi passerer langs foten av Saufjellet og Ramfjellet, 15 km, 5 t. Her blir vi servert alle måltidene av hyttas hyggelige betjening.

Søndag:I dag går vi forbi kvernsteinsbruddene ved Høgfjellet før vi krysser Krossåa og går over Vordfjellet og ned i skogen fram til veg og parkeringplassen ved Hoemskjølen, 17 km, 5 timer. Maxitaxi/buss tilbake til Trondheim.

Kart: Stjørdalen 1:50 000 i Norge-serien eller Turkart Sylan Nord 1:100 000.

Pris m/reise medlem kr 2.410,-

Pris m/reise ikke medlem kr 3.160,-

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Introduksjonstur til sommerfjellet - F

Har du lyst å gå fra hytte til hytte, men er usikker på hvordan systemet fungerer? Da er dette noe for deg. Turen går innom vakre Roltdalen i Sylan. Vi ...

Kontaktinformasjon: