Trekanten i Trollheimen - F

Fellestur

Fra dato
25. juli 2019 kl. 19:30
Til dato
28. juli 2019
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Hyttetur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Trollheimen, Trøndelag (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er klassikeren i Trollheimen, en tur gjennom frodige fjelldaler med Trollheimens sentrale topper som kulisser. 

Det er drøye dagsmarsjer og god trening er nødvendig. 

Torsdag: Privatbiler fra Trondheim til Gjevilvasshytta,betjent, kveldsmat. Oppmøte innen kl. 19.30.

Fredag: Like sør for Kamtjønnin i passet mellom Blåhø og Heimre Gjevilvasskamman, passerer vi et botanisk felt og fangstgraver. Videre går vi mellom Blåhø og Gjevilvasskamman over Riaren og Mellomfjell til Trollheimshytta, betjent, 22 km, 8 t.

Lørdag: Til Jøldalshytta , betjent. Turen kan gå over Geithetta med praktfull utsikt til Trollhettas topper og botner, 17 km, 6 t. Alternativ tur for de som ønsker det over Trollhetta med sine 3 topper som kranser det intenst blå og delvis islagte tjernet "Trollauget" 600 meter under toppen, 25 km, 9 t.

Søndag: Retur til Gjevilvasshytta i slakt terreng langs foten av Svarthetta, forbi Høghøa og ned Gjørdølsdalen, 20 km, 7 t, middag før hjemreise.

Kart: Turkart Trollheimen nord og sør. Begge 1:50 000.

Pris medlem u/reise kr 3.340,- Ikke medlem u/reise kr 4.465,-

Disse prisene dekker turledelse, tre overnattinger, tre frokoster og niste/påfyll termos, samt  4 middager. Dvs. at første inkluderte måltid er middag torsdag kveld og siste inkluderte måltid er middag før hjemreise på søndag.

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer

Trekanten i Trollheimen - F

Dette er klassikeren i Trollheimen, en tur gjennom frodige fjelldaler med Trollheimens sentrale topper som kulisser.  Det er drøye dagsmarsjer og god trening er nødvendig.  Torsdag: Privatbiler fra Trondheim til ...

Kontaktinformasjon: