Søndagstur til Gråurda OPP24

Fellestur

Dato
19. mai kl. 09:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur, Dagstur
Arrangør
Trondhjems Turistforening
Turområde
Nordmøre med Fjordruta (se kart)
Dette arrangementet er over!

Gråurda er det høyeste fjellet i Snillfjord kommune. Fra toppen er det vidt utsyn over det vakre fjordlandet som gjerne kalles Trøndelags Vestland. På godværsdager er sikten fri mot Trollheimen i sør og nærmeste topp Omnfjellet i øst.

Oppmøte utenfor TT-kontoret kl. 09.00 for samkjøring til Myrsætra i Snillfjord kommune hvor fotturen starter.

Fra Myrsætra går turen gjennom bjørkeskog på tørr og god sti innover til Langtjønna. Herfra og opp til toppen går turen i stiløst terreng. De siste hundre høydemetrene stiger det raskt før du kommer opp på det store og flate toppartiet av Gråruda. Her finner vi en stor varde og panoramautsikt utover fjordlandskapet. Retur til bilene etter omtrent samme trase som oppover, alternativt gå langs ryggen av Hekkelfjellheia på sørsida av Langtjønna.

Turen er ca 9,5 km t/r.

Ta med mat og drikke for en dagstur.

Kart: Norge-serien 10089 Kyrksæterøra 1:50 000.

Deltagerpris: Kr 50,-

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i:  generelle vilkår fellesturer.

 

Søndagstur til Gråurda OPP24

Gråurda er det høyeste fjellet i Snillfjord kommune. Fra toppen er det vidt utsyn over det vakre fjordlandet som gjerne kalles Trøndelags Vestland. På godværsdager er sikten fri mot Trollheimen ...

Kontaktinformasjon: